Om oss

Dreambygg AS holder til i Tyristrand på Ringerike i Buskerud kunnune. Tømrerfirmaet består av 10 fagfolk som tilsammen utgjør et team som leverer det beste innen håndverk og materialer, med et resultat som overgår de fleste.

Vi er eksperter på laftehytte og tømmerhus! Ikke bare tar vi egne oppdrag, vi blir også leid inn av andre bedrifter som trenger profesjonell hjelp på området.

Eksperter på laftehytter og tømmerhus på Ringerike – Buskerud – Norefjell – Vikerfjell – Uvdal – Hafjell – Hemsedal – Blefjell – Beitostølen

Vi leverer et vindtett produkt som holder varmen inne og kulda ute. Laftehyttene og tømmerhusene vi produserer er av høy kvalitet og vil vare i generasjon etter generasjon.

I gamle dager var det ikke lett for kunden å bestemme seg for hvordan hytten eller huset skulle se ut, men med dagens tilgang til informasjon på nettet er det nesten umulig å ikke finne inspirasjon i noe som noen allerede har designet.

Det å sette opp en laftehytte eller tømmerhus for første gang kan likevel oppfattes som en komplisert prosess for mange, og da er det godt å kunne henvende seg til et firma som ikke bare har vært med på prosessen som utføres før hytta settes opp, men som også har bygget hytter fra bunnen av med sine egne hender og dermed har erfaring med hva som vil lønne seg for begge parter.

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner, og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

La fagfolk gjøre jobben

Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen, og vi jobber hardt for å alltid opprettholde en god kvalitet i arbeidet vi gjør.