Om oss

Dreambygg AS holder til i Tyristrand på Ringerike i Buskerud. Firmaet eies og drives av Rolands Mikelsons som opprinnelig kommer fra Latvia. I 2010 flyttet han med familien til Norge og bor nå på Tyristrand hvor firmaet og har adresse. I 2013 startet han enkeltmannsforetak, og gjorde dette om til Dreambygg as i 2017.

I dag består firmaet av 10 håndverkere med stor fagstolthet. Firmaet har drevet både med laftehus, rehabilitering og nybygg, og har mange gode referanser. I 2020 ble vi kontaktet av Vestlandshus som ønsket oss som forhandler i området. Dette gjør at vi nå også kan tilby å bygge alle kvalitetshusene til Vestlandshus.

Kontakt Rolands på telefon 465 45 433 for en hyggelig husprat.

Eksperter på laftehytter og tømmerhus på Ringerike – Buskerud – Norefjell – Vikerfjell – Uvdal – Hafjell – Hemsedal – Blefjell – Beitostølen

Vi har bygget kvalitets laftehytter og tømmerhus over hele Østlandet.
Vi leverer et produkt med god vindtetting som holder varmen inne og kulda ute.

Alle bygg leveres selvfølgelig innenfor gjeldende regelverk.
Vi bruker bare de beste råvarene som gjør at hyttene vil stå i generasjoner.
Ta kontakt med dine ønsker og behov, så skal vi fortelle hva vi kan bidra med.

Vi deltar i alle faser av produksjonen, slik at vi har kontroll på at det vi leverer er i tråd med kundenes forventning. Nå som vi også kan tilby kvalitetshusene og hyttene fra Vestlandshus, føler vi at vi kan tilby det meste på vei mot hus eller hyttedrømmen.

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner, og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

La fagfolk gjøre jobben

Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen, og vi jobber hardt for å alltid opprettholde en god kvalitet i arbeidet vi gjør.